"Pojalla (4v) vaikea atooppinen ihottuma ja allergioista johtuen reagoi ihottumalla moniin asioihin ja raapii ihon nopeasti rikki. Aikaisempien kortisonikierteiden tilalle löytyi sattumalta pihkasalva, jonka aluksi tilasin epätoivon vallassa kokeeksi. Kokeilusta tuli helpotus päivittäiseen käyttöön �� Haavat paranevat nopeasti, helpottaa kutisevaa ihoa ja pehmentää atoopikon kovaa ja karheaa ihoa. Poika tykkää ja äiti tykkää �� Isompi poika haluaa myös jokaiseen nirhaumaan "sitä pihkavoidetta ku se auttaa nopeesti" �� -Riina


"Hankin ensimmäisen pihkavoiteen kesällä koirani lasinsirpaleen tekemään tassuhaavaan. Säästyttiin ell. reissulta, voide tehosi uskomattoman hyvin.Sen jälkeen ollaan koko perhe käytetty voidetta mm. Hyttysenpuremiin, atooppiseen ihottumaan, hiertymiin, tulehtuneisiin kynsivalleihin ja kuiviin kantapäihin. Ja aina toimii!""Ostin tätä testiin, lähinnä koirien takia. Heti tuli käyttöä, kun toinen koirani sai ikävän haavan kuonoonsa, ja sipaisin tätä pihkasalvaa muutamana päivänä haavan päälle. Haavan paraneminen oli tosi nopeaa! Myös kuiviin tassuihin olen tätä laittanut, sekä omiin että mieheni naarmuihin ja kuiviin kantapäihin. Suosikkituote!"


"Suosittelen tätä salvaa todella. Auttaa rohtuneille huulille, palovammoihin, hiertymiin ja ihottumiin.. Sillä on rasvattu kantapäät ja varpaanvälit. Käy ihan mihin vain ja auttaa.. ja olen minä sitä kuiville silmäluomillekin sipaissut. Purkki on aina mukana. Ja heti ostan uuden satsin kun vanhat purkit hupenee. Toimitus nopeaa ja sujuvaa."


Tässä pari esimerkkiä asiakaspalautteistamme. Lisää pääset lukemaan tästä.