Meidän tarina

Maanantai 27.9.2021 - Mirka

Luonnotar-pihkasalvan tarina

Luonnotar-pihkasalvan tarina on lahtelaisen perheen koirien kuivista ja karheista tassuista viime keväänä lähtenyt. Teimme tassujen suojaksi pihkasalvaa, ja tahdoimme ehdottomasti sen sisältävän vain puhtaita raaka-aineita luonnosta. Luonnotar-pihkasalva sisältääkin passiivista pihkaa puhtaista Lapin ikimetsistä kerättynä. Lisäksi salvassa on vain kolmea puhdasta, ihonhoidossa pitkään käytettyä ainesosaa, ja yhdessä ne muodostavat Luonnotar-pihkasalvan.

Sen voima on ollut uskomaton, ja olemme itsekin olleet nöyrän kiitollisia ja ihmeissämme, kuinka montaa ihmistä ja eläintä salva onkaan auttanut.


"Ostin tätä testiin, lähinnä koirien takia. Heti tuli käyttöä, kun toinen koirani sai ikävän haavan kuonoonsa, ja sipaisin tätä pihkasalvaa muutamana päivänä haavan päälle. Haavan paraneminen oli tosi nopeaa! Myös kuiviin tassuihin olen tätä laittanut, sekä omiin että mieheni naarmuihin ja kuiviin kantapäihin. Suosikkituote! 🤩" (Aito asiakaspalaute)


Luonnotar-pihkasalvasta voi siis todella sanoa, että tämä on tehty meille itsellemme, rakkaudella lemmikeillemme. On ollut mahtavaa saada olla mukana tällä matkalla, jossa pienissä erissä, käsin tehty salva, on saanut valtavasti huomiota ja positiivista palautetta.
"Ostin voiteen alunperin kokeiluun koiran kuivia tassuja varten mutta tämä on päätynyt pääasiassa omaan ja miehen käyttöön. Itse olen todennut erittäin hyväksi pienten naarmujen ja nirhaumien sekä hyönteisten puremien kutinan hoitoon. Mies on lievittänyt allergisen ihottuman kutinaa tällä. Koostumukseltaan miellyttävää, ei tahmaa ja on erittäin riittoisaa. Myös tuoksu on miellyttävä ja mieto. Joten juuri tilasin 3 purkkia lisää 😊" (Aito asiakaspalaute)


Sanon usein, että mulla on maailman parhaat asiakkaat, ja sanon sen sydämestäni sillä se on totta. Teidän ansiostanne Luonnotar-pihkasalva on mm.valittu Luonnonperintösäätiön viralliseksi tukituotteeksi, sillä on useita ihania jälleenmyyjiä, jotka kaikki jakavat meidän arvomme.


Tärkein niistä on edelleen se, että salva tehdään vieläkin käsin, aivan kuin se tehtäisiin itselle. Rakkaudella sinulle ja lemmikillesi. Kiitos kun olet mukana!❤


Mirka/Luonnotar

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tarina, asiakaspalaute